babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

babamama CSOMAG - ÖNKORMÁNYZATOKNAK

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Önkormányzatokkal indítottunk el 2019. júliusától egy, a Kormány Családbarát támogatásait kiegészítő Családbarát Programot. Az eddigi tapasztalataink alapján nagyon pozitív fogadtatásra lelt több Önkormányzatnál, mi több a családok körében a legnépszerűbb!

A részletekért gördítsen lejjebb!

KÜLDETÉSÜNK


Küldetésünk alapja, hogy minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson csecsemőjéről, és hisszük, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét! A babamama CSOMAG, mint támogatás nem csak a hátrányos helyzetű családokat illeti meg, hanem minden újszülöttet és családját!

 

Mert a Programunk fő üzenete, hogy MINDEN GYERMEK EGYENLŐ!

 

ELŐZMÉNYEK

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kismamák kartondobozt kaptak ajándékba az államtól. Ez a doboz, egyfajta kezdőcsomag volt, mely a baba ellátásához szükséges dolgokat tartalmazott. Volt egy különleges funkciója is: kiságyként használhatták! Mindezeken felül a doboz ma már szimbólum is: egységesen az Anyává válás jelképe lett! Valamint az emberek közötti egyenlőség és a gyermekek fontosságának jelképe is, anyagi és társadalmi helyzettől függetlenül minden szülő Nő megkapja!

 

A finn minta alapján elkészült a magyar babamama CSOMAG!

 

babamama csomag

 

Az elsők között csatlakozott a Programunkhoz Tab, ahol Schmidt Jenő Polgármester úr, aki egyben a TÖOSZ Elnöke is, bizalmat szavazott a kezdeményezésünknek, és ajánlja a TÖOSZ-on keresztül a kistérségi településeknek. Már aktívan működik több településen országszerte.

 

Legutóbb csatlakozott: Csomád, Cserkeszőlő, Szabadegyháza, Bajót, Sülysáp.

 

MIÉRT válassza a babamama CSOMAG Családbarát Programot Települése?

 

  • Eszmei érték: fontos üzenete van, eszmét képvisel, erősíti a társadalmi felelősségvállalását az adott Önkormányzatnak. Minden gyermek egyenlő és jelképezi hogy fontosak a Településnek!
  • A csomag költséghatékony. Ha az Önkormányzat a doboz tartalmának beszerzését, és a vele járó koordinálási feladatokat személyesen látná el, lényegesen drágábban tudná megtenni.
  • Emberi erőforrást minimálisat igényel, mindent a babamamatudakozo szervez.

 

ÁLTALÁNOS

A kezdőcsomag, mint Önkormányzati támogatás nem csak a hátrányos anyagi helyzetű családokat illetné meg, egységesen az Édesanyává válás jelképévé válna! Alanyi jogon jár a doboz, amikor a kismama Édesanyává válik!

 

A babamama CSOMAG azon városokban elérhető ahol az Önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a szülővé válás támogatására és csatlakozik a Programhoz!

 

Kérjük tekintsék meg rövid bemutatónkat a babamama CSOMAG tartalmáról:

 

 

A babamama CSOMAG TARTALMA: doboz a Település címerével logózva, matrac, babatakaró, üdvözlő kártya, újszülött pelenka, body, rugdalozó, baba hajkefe fésűvel, textilpelenkák, popsitörlő, fültisztító, nyálkendő, pelenkakiütés elleni popsikrém, szoptatós tea, D vitamin, mindenmentes baba testápoló, cumisüveg és cumi (ez utóbbi kettő termék védőnői kérésre szilikon mellbimbóvédőre cserélhető), melltartóbetét, szoptatási tanácsadó, 500.000 Ft értékű babamamatudakozo KISMAMA KUPONFÜZET. A csomagban szereplő márkák és termékek változhatnak, az ár érték arány megtartása mellett.

 

babamama CSOMAG PRÉMIUM: a babamama CSOMAG tartalmán felül vény nélkül kapható lázcsillapító, lázmérő, magnézium, fogzássegítő, hasfájás elleni készítmény, orrszívó.

 

Ezen felül minden csomaghoz ajándék ŐSSEJT LEVÉTEL VOUCHER jár 40.000 Ft - 100.000 Ft értékben! Melyet az Önkormányzat a védőnőn keresztül tud átadni a várandós kismamáknak ajándékba.

 

voucher

 

A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel szeretnénk támogatni a nehéz helyzetbe került Önkormányzatokat az alábbi kedvezményes árakkal!

 

ÁRAK

 

babamama CSOMAG:                          40.000 Ft helyett 30.000 Ft.

babamama CSOMAG PRÉMIUM:       55.000 Ft helyett 45.000 Ft.

 

A feltüntetett árak bruttó összegek. Minden felmerülő költséget tartalmaznak (szállítás, csomagolás stb).

 

ELÉRHETŐSÉG

Vállalkozásunk Esztergomi székhelyű, 14 éve alakult és már közel 200.000 család aktív tagja van országosan a közösségünknek!

 

HUBER KATALIN ügyvezető

+36.30.456.9616

katalin.huber@babamamatudakozo.hu

 

KREMMER ÉVA ügyvezető helyettes

+36.30.456.9644

eva.kk@babamamatudakozo.hu

Ajánló

#mindengyermekegyenlő

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Mennyi múlik azon, hogy tudatosan figyeled magad. Hogy egyszerűen nem engeded meg magadnak azt, hogy elsunnyogd, hogy valami bánt. És igen, figyelni az érzéseidet tök szuper dolog, nyitottnak lenni meg egyenesen a megoldáshoz vezet, hiszen ha várod, jönni fog.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!