babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

babamama CSOMAG

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

#mindengyermekegyenlőKérünk benneteket SEGÍTSETEK, hogy ez a VIDEÓ eljusson azon TÁMOGATÓKHOZ, akik bármilyen formában segíteni tudnák, hogy eljuthasson az újszülöttekhez a babamama CSOMAG Magyországon! Társadalmi és politikai hovatartozástól függetlenül! Mert minden gyermeknek joga van a biztonságos és támogatott életkezdéshez! Hiszen minden gyermek egyenlő! Csak Veletek összefogva tudjuk megtalálni a programunk támogatóit, így tudunk segíteni a nehéz helyzetben lévő Önkormányzatoknak, hogy továbbra is tudják adni a babamama CSOMAGOT az újszülötteknek! 

babamama CSOMAG
Családbarát Program Önkormányzatok részére

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kismamák kartondobozt kaptak ajándékba az államtól. Ez a doboz, egyfajta kezdőcsomag volt, mely babaruhákat, ágyneműt, és a baba ellátásához szükséges dolgokat tartalmazott. Volt egy különleges funkciója is: kiságyként használhatták! Mostanra a kartondoboz az anyává válás jelképe lett Finnországban nők generációi számára!

 

Mindezeken felül a doboz ma már szimbólum is: az emberek közötti egyenlőség és a gyerekek fontosságának jelképe, hiszen anyagi és társadalmi helyzettől függetlenül minden szülő Nő megkapja!

 

Teremtsünk ennek hagyományt Magyarországon is!

 

A finn minta alapján babamama CSOMAG néven az egész család  számára tartogatunk meglepetéseket!

 

babamama csomag

 

Küldetésünk alapja hogy minden szülőnek joga van ahhoz hogy gondoskodhasson csecsemőjéről, és hisszük hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét!

 

ÁLTALÁNOS

 

Küldetésünk, hogy a kezdőcsomag, mint Önkormányzati támogatás ne csak a hátrányos anyagi helyzetű családokat illesse meg, egységesen az Édesanyává válás jelképévé váljon Magyaroszágon!

 

Alanyi jogon járjon a doboz, amikor a kismama Édesanyává válik!  

 

A babamama CSOMAG azon Településeken elérhető, ahol a helyi Önkormányzatnak erős a társadalmi felelősségvállalása, valamint kiemelt figyelmet fordít a szülővé válás támogatására és csatlakozik a babamamatudakozo által 2019-ben egyedülállóan elindított országos Programhoz! 

 

A TÁMOGATÁSOKAT IDE VÁRJUK:

 

B&M Marketing Kft.

Takarékbank 51700265-10014781

Megjegyzés: #mindengyermekegyenlő

 

Transfer from foreign country:

 

B&M Marketing Kft.

IBAN: HU19 5170 0265 1001 4781 0000 0000

Swift Code: TAKBHUHB

 

KONTAKT:

 

HUBER KATALIN ügyvezető

katalin.huber@babamamatudakozo.hu

 

KREMMER ÉVA ügyvezető helyettes

eva.kk@babamamatudakozo.hu

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Bárki, aki elindít egy érzést benned, valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel... kétszer nem történik meg ugyanaz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!