babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A KULCS PATIKÁK Főtámogatása mellett keressük azon TÁMOGATÓKAT, akiknek erős a társadalmi felelősségvállalása a jelenleg kialakult veszélyhelyzetben, és segíteni tudnák, hogy eljuthasson az újszülöttekhez a babamama CSOMAG továbbra is Magyországon!

A részletekért kérjük gördítsen lejjebb!

KÜLDETÉSÜNK

 

Önkormányzatokkal indítottunk el 2019. júliusától egy, a Kormány Családbarát támogatásait kiegészítő Családbarát Programot. Az eddigi tapasztalataink alapján nagyon pozitív fogadtatásra lelt több Önkormányzatnál, mi több a családok körében a legnépszerűbb! Küldetésünk alapja, hogy minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson csecsemőjéről, és hisszük, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét! A babamama CSOMAG, mint támogatás nem csak a hátrányos helyzetű családokat illeti meg, hanem minden újszülöttet és családját!

 

Mert a Programunk fő üzenete, hogy MINDEN GYERMEK EGYENLŐ!

 

ELŐZMÉNYEK

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kismamák kartondobozt kaptak ajándékba az államtól. Ez a doboz, egyfajta kezdőcsomag volt, mely a baba ellátásához szükséges dolgokat tartalmazott. Volt egy különleges funkciója is: kiságyként használhatták! Mindezeken felül a doboz ma már szimbólum is: egységesen az Anyává válás jelképe lett! Valamint az emberek közötti egyenlőség és a gyermekek fontosságának jelképe is, anyagi és társadalmi helyzettől függetlenül minden szülő Nő megkapja!

 

A finn minta alapján elkészült a magyar babamama CSOMAG!

 

babamama csomag

 

Az elsők között csatlakozott a Programunkhoz Tab, ahol Schmidt Jenő Polgármester úr, aki egyben a TÖOSZ Elnöke is, bizalmat szavazott a kezdeményezésünknek, és ajánlja a TÖOSZ-on keresztül a kistérségi településeknek. Már aktívan működik több településen országszerte.


Legutóbb csatlakozott: Csomád, Cserkeszőlő, Szabadegyháza, Bajót, Sülysáp.

De ez a vírus miatt most sajnos félbeszakadt...

 

TÁMOGATÓI PROGRAM

 

Keressük azon TÁMOGATÓKAT, akiknek erős a társadalmi felelősségvállalása a jelenleg kialakult veszélyhelyzetben, és segíteni tudnák, hogy eljuthasson az újszülöttekhez a babamama CSOMAG továbbra is Magyországon!

 

Így a támogatókkal összefogva közösen tudunk segíteni a nehéz helyzetben lévő Önkormányzatoknak, hogy továbbra is tudják adni a babamama CSOMAGOT az újszülötteknek!


TÁMOGATÓI CSOMAGOK

ALAP 500.000 FORINT.

BRONZ 1.500.000 FORINT.

EZÜST 2.500.000 FORINT.

ARANY 4.500.000 FORINT.

GYÉMÁNT 7.500.000 FORINT.

SMARAGD 10.000.000 FORINT.

 

A csomagok mértékétől függően támogatóink a Média felületeinken kapnak egyedi megjelenéseket: webes felületeinken PR cikk, hírlevél (közel 200.000 családnak), banner, Facebook, Instagram stb.


CÉLUNK

A jelenlegi veszélyhelyzetben szeretnénk azonnali segítséget nyújtani 10.000 újszülöttnek és családjának, és ezáltal részükre eljuttatni a babamama CSOMAGOT az Önkormányzatokon keresztül.

 

Hosszabb távú célunk, hogy országosan MINDEN ÚJSZÜLÖTT megkapja a babamama CSOMAGOT a saját településén.


BEMUTATKOZÓ VIDEÓK


A videó teljes változata (02:44): https://www.youtube.com/embed/xlhtKzWKXrU


ELÉRHETŐSÉG

Vállalkozásunk Esztergomi székhelyű, 14 éve alakult és már közel 200.000 család aktív tagja van országosan a közösségünknek!

 

HUBER KATALIN ügyvezető

+36.30.456.9616
katalin.huber@babamamatudakozo.hu

 

KREMMER ÉVA ügyvezető

+36.30.456.9644
eva.kk@babamamatudakozo.hu

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Bárki, aki elindít egy érzést benned, valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel... kétszer nem történik meg ugyanaz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!