babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Hagyd magad növekedni, mint a vadvirágok (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Természetesen növény rajongók. Számukra a növényekben hihetetlen erő és sokszínűség rejlik. A szó szoros értelemben mindannak az alapját képezik, amit tesznek. Számukra azonban a virágerő szubsztancia a szabadságot, az életörömet, a közösséget, a kezdetet és az olyan erős nőket is jelenti, akik felelősséget vállalnak egymásért és a természetért. És olyan embereket képviselnek, akik élvezik a szabadban-létet, ez utóbbi pedig számukra és számunkra nem csak egy hashtag.

Gyógynövények - ami egészségessé tesz, az gyönyörűvé is tesz.

 

A Dr. Hauschka kozmetikumokban a természet gyógyító erejét használják fel, amit a WALA gyógyszereikhez is felhasználnak. Sajátos tulajdonságaikkal minden egyes gyógynövény hozzájárul a kozmetikai készítmények hatásához. A gyógyszergyártó szakértelmével és gondoskodásával biztosítják kozmetikumaik hatékonyságát.

 

Partnerség - jó a bőrnek, jó a világnak.

 

Bárhol is találkozunk emberekkel, valódi érdeklődést tapasztalnak. A hűséges partnereiknek köszönhetően drága reklámok nélkül is jelen tudnak lenni a piacon. A függetlenül alapított cégeken keresztül történő disztribúcióval költséget takarítanak meg. Minőségi nyersanyag-partnerségekbe fektetnek be az egész világon. Kamatmentes kölcsönöket és méltányos béreket biztosítva azok számára, akik kevés keresettel rendelkeznek.

 

Eredet - a természetes kozmetikumok divatosak. Ők 1967 óta így dolgoznak.

 

Ami a sváb kis üdülő faluban Elisabeth Sigmunddal és Rudolf Hauschkával elkezdődött, az egy kozmetikai forradalom kezdete volt: a kemikáliától a természetesig. Manapság egyre többen kérnek tőlük tanácsot ökológiai és társadalmi kérdésekben – beleértve a kozmetikumokhoz kapcsolódókat is. Olyan választ adnak, amit több mint 50 éve folyamatosan tanácsolnak.

 

Virágerő szubsztancia – ünnepeljük a természet erejét - Flower Power

 

100%-ban tanúsított Prémium natúr kozmetikumok a Dr. Hauschka termékek.

 

Hatékony szolgálatában a Te bőrödnek a Mi bolygónknak – több mint 50 éve.

Ajánló

Így öltözik egy nő!
Virágerő szubsztancia - ünnepeljük a természet erejét
Alakmegőrző tippek Hollywoodból.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Az ember mindig azt hiszi, hogy nagyszerű, csodálatos és gyönyörű dolgok rejtőznek az előtte álló években. Egészen biztos benne, hogy elérheti a hegy csúcsát, és egészen biztos benne, hogy mindig valóra válnak az álmai.

- Lucy Maud Montgomery -

A legjobb baba ajándék!