babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

A Krio Intézet laborjának bemutatása

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az őssejt minták feldolgozása, fagyasztása és tárolása Intézetünk magas színvonalú budapesti laboratóriumában történik. Biológusaink a köldökzsinórvér, placenta eredetű vér és köldökzsinór szövet feldolgozását és transzplantációra való előkészítését zárt rendszerű, mintára szabott technológiával végzik. Ez a technológia igen kíméletes feldolgozást biztosít az érzékeny biológiai minták számára.

Laboratóriumunkat 2010 óta az AABB (American Association of Blood Banks) akkreditálja, így felszereltségünk, feldolgozási technológiánk és dolgozóink szakképzettsége a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelel nemcsak itthon, hanem a világ bármely pontján.

 

Zárt rendszerű, mintára szabott volumenredukciós köldökzsinórvér feldolgozási technológiánk kíméletes és a minták eltérő tulajdonságaihoz igazodó rugalmassága – szemben a teljesen automatizált feldolgozással - azt biztosítja, hogy a köldökzsinórvér őssejtjei a lehető legnagyobb arányban és a legjobb minőségben kerülhetnek megőrzésre. 

 

https://krio.hu/rolunk/laborunk

Ajánló

Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő területe.
Európa legnagyobb őssejtbank hálózata

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!