babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Apa akarok lenni (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Egyre több szó esik napjainkban a férfiak termékenységét érintő kérdésekről, mivel hazánkban minden ötödik pár hosszan küzd a fogamzás elérésért. A látszólagos meddőségért a férfiak felelőssége egyre nő. Sajnos sokan már két-három hónap eltelte után kétségbeesnek, pedig létezik megoldás a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a stressz (pszichológiai, kémiai) megelőzésével, életmódbeli szokások ésszerűsítésével és vitaminkészítményekkel.

  

Férfigondok

 

Mi akadályozhatja a fogantatást a szervi problémákon kívül?

 

Az egyik leggyakoribb gátló faktor a stressz. A hónapokig, évekig tartó sikertelen próbálkozással járó feszültség nagyobb gondokat okozhat, mint hinnénk, a férfiak esetében a spermium minőségére és mennyiségére gyakorol negatív hatást. Stresszoldó technikák, meddőségi pszichoterápia igen sok párnak segített már.

 

Here-visszértágulat, azaz a varicocele (varikokele) a férfimeddőség leggyakoribb oka a férfi meddőségnek, a férfiak csaknem 15% -ánál figyelhető meg. Az elsődleges meddőségű férfiak 35-40%-ánál, és a másodlagos meddőségben (első gyermek után) szenvedő férfiak körülbelül 2/3-ánál fordul elő. A FERULANT a tesztoszteron növelésével jelentős segítséget nyújthat a megtermékenyítésre készülés során (szakmai referenciák alapján).

 

Problémát okozhat még az is, ha nem viszünk be elegendő tápanyagot. Egy dietetikus sokat tud ebben segíteni.  Fontos minden babát tervező nőnek és férfiaknak speciális összetételű fogamzásra felkészítő vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és speciális növényi kivonatokat tartalmazó készítményeket bevetni a siker érdekében. Ezek a készítmények felerősítik a szervezetet, és támogatják az éppen aktuális biológiai folyamatokat.

 

Milyen típusú készítmények segíthetnek?

 

FERULANT  egy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény férfiak számára nyújt segítséget. Ez az amerikai eredetű, szabadalmaztatott készítmény kizárólag természetes anyagokból készül és semmilyen hormont nem tartalmaz. A Stanford University (USA) klinikai vizsgálatai szerint a készítmény 3 hónap alatt átlagosan 55 %-kal növelheti a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat. Kimagasló antioxidáns aktivitásának hatására a DNS-töredezettség, a fragmentációs index szignifikánsan lecsökken. Hatására sikeres fogamzás (a lombikbaba program során is) és terhesség következik be és jó egészségnek örvendő babák születnek (hivatalos szakmai cikk megállapítása). EP kártyára vásárolható.

 

Forrás: Pharmaforte

Ajánló

Hogy fogadd el a változásokat?
Ártalmas-e a körömfestés?
A választás a Te kezedben van!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Az ember mindig azt hiszi, hogy nagyszerű, csodálatos és gyönyörű dolgok rejtőznek az előtte álló években. Egészen biztos benne, hogy elérheti a hegy csúcsát, és egészen biztos benne, hogy mindig valóra válnak az álmai.

- Lucy Maud Montgomery -

A legjobb baba ajándék!