babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

baba

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A piacon ma már rengeteg különböző nyugtató cumi közül válogathatunk. Fontos, hogy kisgyermekünknek olyan nyugtató cumit válasszunk, amely biztonságos a szájüreg fejlődése szempontjából és nem okoz cumizavart.

"Várandós voltam a második babámmal. Jöttek a hidegek, nőtt a körméret, fújt a szél, esett az eső, én meg októbertől minden reggel azon bosszankodtam, hogy a férjem melyik pulcsiját tekerjem magamra.

Nagyon sok pénzem állt felesleges, bosszantó ruhadarabokban, hisz a kismamaruhákat amúgy is aranyban mérik. Egyre inkább romokban hevert az önbecsülésem. Aztán osztottunk, szoroztunk, majd egy nappal később (félelmetesen gyorsak, esélyed sincs meggondolni magad) megérkezett ez a szürke CSODA. A Liliputi hordozós mama kabát…"

A szülők tapasztalatból tudják, hogy ha közösségbe jár a gyerekük, akkor jóval gyakrabban küzd különféle fertőzésekkel, elsősorban légúti megbetegedésekkel, mintha otthon lenne. Szeptemberben azonban újra indult a bölcsőde, az óvoda és az iskola, és vele együtt a fertőzések sorozata is.

A játék maga a cselekvés melyet az ember egész életén át űz, fontos ismertetője, hogy ez egy szabadon választott foglalkozás. Ezt a tevékenységet segítik elő a játékszerek, amelyeket játékoknak nevezünk ezzel egy kalap alá helyezve a két fogalmat.

 

A kisgyermekek esetében bár a játék szabadon választott az otthoni játékszereket a szülők választják meg hozzá. Fontos, hogy megfelelően válasszuk ki csemetéink számára a játékszereket, amelyek végig kísérik őket a fejlődés lépcsőfokain. A jó játékszerek összpontosításra szoktatnak, fejlesztik a kognitív, a fizikai és mentális készségeket, képességeket.

Nézd, az első fogak!

 

Minden baba más egy kicsit, így nehezen lehet pontosan meghatározni, mikor jelennek meg az első fogak. Általában igaz, hogy a tejfogak a negyedik hónap és a második életév között bújnak ki, de ez előtt és után is sor kerülhet erre. A tejfogak csírái már a terhesség ideje alatt megjelennek.

A te babád sem szeret öltözködni?

 

Tudtad, hogy létezik olyan téli baba overall, amit 5 másodperc alatt fel lehet adni a babádra szuszakolás nélkül, vagy épp le lehet venni róla. Így nem kell az egész családnak, leizzadni indulás előtt és megérkezéskor is békésen aludhat tovább a kicsi attól függetlenül, hogy levetkőztetted?

Bármennyire is tudatos vásárlónak tartjuk magunkat, ha gyermekeinkről van szó, nem minden esetben hozunk racionális döntéseket - szeretnénk mindent megadni a csemetéknek és ez így is van jól. Ha olykor el is veszítjük a kontrollt a játéktengerben, a Manubaba óvodapedagógusokból, tapasztalt anyukákból és nagymamákból álló csapata kitartóan fogja kezünk és páratlan vásárlóközpontú attitűdjével segít felelős, környezetbarát, fenntartható döntést hozni webshopjában és 12. kerületi boltjában egyaránt.
Teszi mindezt kompromisszumok nélkül, a top márkákkal.

Van egy módszer, amely megmondja, hogy milyen karakterű a kisbabád, miért nem alszik eleget, miért akar mindig kézben lenni, és azt is megmondja, hogy te hogyan tudsz mégis magadra fordítani időt. Tudod, hogy minden Édesanyának 10% kedvezmény jár a kronobiológiai elemzés végösszegéből, sőt, AJÁNDÉKBA kapod kisbabád és a te szeretetnyelved?

Érdekel? Olvass tovább!

Mi, szülők, türelmetlenül várjuk, mikor kerül már le a pelenka a kicsiről, mikor szoktathatjuk végre sikeresen bilire, wc-re. Abban a legtöbb szakember egyetért, hogy nem szabad, nem érdemes ezt a változást siettetni ...

Először is, a kisbabád akkor és ott fog aludni, ahol éppen neki tetszik. Amikor éhes és álmos, egyáltalán nem számít neki semmilyen körülmény. Nagy valószínűséggel nem fogod tudni programozni az alvásidejét – kivéve ha nagyon szerencsés vagy -, de arra figyelj, hogy néhány óránként felkeljen enni.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!