babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Angelcare®, ahol a baba biztonsága az első (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az Angelcare®-nél külön figyelmet fordítanak arra, hogy a kisgyermek és szülei is minél nagyobb biztonságban és nyugalomban élhessék meg ezt a csodaszép időszakot. Minden termékük azzal a céllal jött létre, hogy a baba a lehető legmegfelelőbb módon legyen védelmezve, a szülők pedig ennek tudatában a legnagyobb nyugalommal választhassák aAngelcare® márkát.

Az Angelcare® idén már hetedik alkalommal nyerte el a magyarországi Superbrands díjat. Hatalmas megtiszteltetés ez aAngelcare® számára, hiszen ez is bizonyítja, hogy a kisgyermekes családok körében népszerű és bizalommal használt termékeiket a szakma is elismeri és kitüntetéssel jutalmazza.


Az Angelcare® légzésfigyelők és babaőrzők elengedhetetlen tartozékai minden gyerekszobának. Termékeik őrangyalként óvják a kisbabák álmát, miközben a szülők is nyugodtan pihenhetnek abban a tudatban, hogy legféltettebb kincsük a legjobb kezekben van.


Annak érdekében, hogy az élet minél több területén a legnagyobb komfortot biztosítsák a szülőknek és gyermeküknek egyaránt, ezért a kezdeti termékkínálatot az idők során tovább bővítették megannyi hasznos termékkel.


A készülékekben található kifinomultan érzékeny szenzoroknak köszönhetően már a legapróbb bajra is azonnal figyelmeztet a berendezés. A kétirányú kommunikációs babaőrzőnek hála pedig a szülőnek végre a ház másik végéből is lehetősége nyílik rá, hogy hangjával megnyugtassa és visszaaltathassa kisbabáját. A speciálisan kifejlesztett fürdetőknek köszönhető, hogy ma már az esti fürdésnél is az aggodalmat a szórakozás váltja fel. A praktikus pelenkatárolók pedig akár a gyermekszoba dekorációjához illeszkedve biztosítják azt, hogy senki se érezhesse az apró kis csomagok kellemetlen szagát még akkor sem, ha a fáradt szülőnek napokig nincs ideje kiüríteni a tárolót.


Az Angelcare® -nél folyamatosan azon dolgoznak, hogy termékeikkel a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújthassák a babának és szüleiknek egyaránt és legtöbb problémájukra megoldást nyújthassanak.

 

Ajánló

Bébiszitter, nagymama, szomszéd néni?
Életen át tartó kötődés.

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Ha a megfelelő pár van melletted, akkor, igenis minden a lehető legjobban fog alakulni, ugyanis egymást támogatjátok majd. Építitek, segítitek, toljátok előre egymást. Ha az egyiknek nem megy valami, a másik feltölti energiával, és már haladnak is tovább. Ez amolyan csapatmunka.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!