babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Egy fenntarthatóbb és hatékony cumisüveg a kólikás hasfájás megelőzésére: A MAM Anti-Colic (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A pici babák életét sokszor megnehezíti a hasfájás. Szülőként pedig mindent megteszünk azért, hogy könnyebb legyen nekik. Bevetjük a tigristartást, a pocak masszírozást, és a büfiztetés sem maradhat el. Ilyenkor lehet hasznos a MAM Anti-Colic cumisüveg, amelyet kimondottan a kólikás hasfájás megelőzésére alkotott meg a MAM.

 

Ha cumisüveggel táplálod a babád - akár anyatejjel, akár tápszerrel -, akkor óriási segítséget jelenthet a hasfájás legyőzésében a MAM Anti-Colic cumisüveg, amivel a baba saját tempójában, nyugodtan és ellazulva ihat akár már újszülött korától kezdve.

 

Az Anti-Colic cumisüveg egyedülálló szeleprendszere biztosítja a levegő áramlását, amely megakadályozza a vákuum képződését és minimalizálja a levegőbuborékok kialakulását éslenyelését etetés közben. Ez a technológia segít megelőzni a hasfájást és a kólikát, amelyek gyakran okoznak nehéz órákat a kisbabáknak. Az eredmény: jelentősen csökken a kólikás hasfájás kialakulásánakesélye, amelyet az édesanyák 80%-a[1] megerősített.

 

A cumisüveg használata rendkívül egyszerű és praktikus. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen tartható, és a széles nyílás révén könnyen tisztítható és tölthető. Mint minden MAM termék, az Anti-Colic cumisüveg is BPA/BPS-mentes anyagból készült.

 

A közelmúltban azonban történt egy fontos újítása MAM-nál: Az új Anti-Colic cumisüveg összes része (kivéve a szilikon etetőcumi és szelep) olyan polipropilénből készül, amely bio-körforgásos alapanyagra vezethető vissza az ISCC PLUS által tanúsított tömegmérleg eljárás alapján. A bio-körforgásos alapanyagok már korábban felhasznált növényi olajokhoz, valamint a növényi olajgyártásból származó melléktermékekhez és maradékanyagokhoz kapcsolódnak, így ezek az anyagok kapnak egy “második életet”.

Ez fontos mérfőldkő a MAM számára, amely évről-évre fenntarthatóbb működésre és gyártásra törekszik.

 

MAM Anti-Colic cumisüveg különlegessége a speciális szelepes talp mellett a SkinSoft szilikon anyagú MAM etetőcumi. A babák imádják a puha bőr érzését. A MAM etetőcumit úgy fejlesztették ki, hogy a speciális SkinSoft puha szilikon felületnek és egyedi kialakítású, rugalmas szívókának köszönhetően a mama bőréhez és a szoptatáshoz hasonló érzést nyújtson a babáknak, ezért nem csoda, hogy a babák 94%-a[2] elfogadja a szívókát.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cKbESLCqEC8&feature=youtu.be

 

A MAM Anti-Colic cumisüveg önsterilizáló funkciója segítségével ezek a termékek energiatakarékosan fertőtleníthetőek mikrohullámú sütőben. Így a fazékban forrásban lévő vízben történő kifőzéshez képest a COkibocsátás cumiknál 77%-kal, Anti-Colic cumisüvegünknél pedig akár 85%-kal csökken.[3]

 [1] Piackutatás, Ausztria 2011, 73 hasfájós babával tesztelve/ USA 2010, 35 hasfájós babával tesztelve.

[2] Piackutatás 2009-2022, 1643 babán tesztelve

[3] Ezeket az értékeket a denkstatt GmbH független szakértői számították ki és vizsgálták felül.

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Bárki, aki elindít egy érzést benned, valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel... kétszer nem történik meg ugyanaz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!