babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Ismerd meg a Baby Lion slágertermékeit (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A Baby Lion népszerű webáruház minőségi babatermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A lengyel Lionelo és Sun Baby márkák hivatalos disztribútora hazánkban, innovatív termékeiket versenyképes árakon kínálja. Célja a dizájnt, a magas minőséget és a vonzó árat kombináló babagondozási termékek népszerűvé tétele.

Megadja a választás lehetőségét a szülőknek, bármilyen babatermékről legyen is szó. A praktikum, a kedvező árfekvés és a vonzó megjelenés egyaránt fontos tényező a széles termékkínálat megalkotása során. Legnépszerűbb termékeik nemcsak szépek, de árban is felveszik a versenyt egyszerűbb társaikhoz képest. Két slágertermékük a Lionelo Annet sportbabakocsi és a Bastiaan autósülés.

 

Bemutatkozik a Lionelo Annet sportbabakocsi

 

A legnépszerűbb lapra csukható sportbabakocsik egyike Annet márkájú. Újszülöttkortól 36 hónapos korig használható, és mindent tud, amire a babás időszakban szükség van. Remek választás mindazoknak, akik olcsó babakocsit keresnek városi használatra. A 22 kg-ig használható, könnyen lapra csukható babakocsi nagy rekesszel segíti a mindennapokat. Extraként lábzsákot, rejtett szúnyoghálót, pohártartót és esővédőt tartalmaz.

 

Keresd a Lionelo Bastiaan 360 fokban forgatható gyerekülést

 

A Bastiaan forgatható bázistalpas autósülés, melyben a kényelem és a maximális biztonság nem zárja ki egymást. Gazdaságos és praktikus, mivel újszülöttkortól az eltávolítható szűkítőbetéttel egészen 36 kg-os súlyhatárig használható.

 

A Lionelo a gyermekjárművek kategóriájában is listavezető. Alex fantázianevű futóbiciklije is kategóriája népszerű terméke.

 

Küldetés a szülők segítése

 

A Sun Baby szintén húzónév a babás eszközök, járművek és babaszoba-berendezések között. Játékaik és termékeik széles választékával segítik a családokat. Kínálatukban utazóágyak, játszószőnyegek, pihenő- és etetőszékek, triciklik, futókerékpárok és sport bébitaxik tartoznak, amik a babák változatos fejlesztését és szórakoztatását segítik a modern elvárásoknak megfelelően.

 

A cég az ügyfelek tapasztalatait felhasználva fejleszti termékeit. Figyel a környezetvédelmi előírásokra is, számtalan „öko” terméket, játékot és járgányt gyárt, melyek fából készültek vagy környezetbarát festékekkel kezeltek. Babatermékeikért látogass el weboldalukra!

Ajánló

Keltsük életre az érzéseket!
Életen át tartó kötődés.
Megnyugtatja a babát ?!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Ha a megfelelő pár van melletted, akkor, igenis minden a lehető legjobban fog alakulni, ugyanis egymást támogatjátok majd. Építitek, segítitek, toljátok előre egymást. Ha az egyiknek nem megy valami, a másik feltölti energiával, és már haladnak is tovább. Ez amolyan csapatmunka.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!