babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

MAM Supreme: egy fenntarthatóbb, innovatív cumi (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A MAM Supreme cumi egyedülálló megoldást kínál a babák kényelmének és fogsora egészsége érdekében. A termék számos innovatív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kicsik számára a lehető legjobb választás legyen.

 

A MAM Supreme cumi egyik különlegessége az extra vékony és rugalmas szívóka, amely 60%-kal vékonyabb és 4-szer rugalmasabb, mint a hagyományos cumiké. Ez a kialakítás csökkenti a fogdeformációk kockázatát, biztosítva a száj természetes fejlődését. Az egyedülálló szívóka formát a MAM fogszabályozó szakemberekkel és gyermekfogorvosokkal közösen fejlesztette ki, mely természetesebb zárt szájtartást tesz lehetővé, és ezáltal  csökken a fogak rendellenes fejlődésének kockázata.[1] A MAM Supreme szívókája szabadalmaztatott SkinSoft™ szilikonból készül, amely felülete az anya bőrének érzetét nyújtja, ennek köszönhetően pedig a babák 94%-a elfogadja.[2]

 

A MAM Supreme cumi karakteres jellemzője a pajzson található extra nagy szellőzőlyukak. Ezek teszik a cumit különösen bőrbaráttá, mivel használat közben több levegő éri a baba érzékeny bőrét. A másik előnye, hogy látszik a baba tündéri mosolya cumizás közben is.

 

Mostantól minden MAM polipropilén cumik pajzsa és gombja – így a MAM Supreme is – bio-körforgásos polipropilénre visszavezethető anyagból készül. Ezek a bio-körforgásos nyersanyagok már használt növényi olajokból, valamint növényi olaj gyártása során keletkezett hulladék- és maradékanyagokból származnak. Ennek a megközelítésnek köszönhetően második „életet” adunk egy használt anyagnak, és fontos lépés a fosszilis energiahordozókról való váltás felé, csökkentve a CO2-kibocsátást és elősegítve a fenntarthatóságot.

 

A bio-körforgásos polipropilén ugyanazokat a tulajdonságokat biztosítja biztonság, hőállóság és szakítószilárdság szempontjából, mint az eddig használt  fosszilis eredetű polipropilén, és ugyan olyan biztonságos a kicsik számára.

 

A Supreme cumi előnye még, hogy különleges dobozban kapható, amely nem csak tárolásra, hanem sterilizálásra is használható. Ez az önsterilizáló funkció biztosítja a MAM cumik gyors, energiatakarékos és higiénikus fertőtlenítését.

A MAM Supreme cumi ideális választás minden szülő számára, aki a legjobbat szeretné gyermekének. A termék minden részlete gondosan lett kialakítva, hogy a babák kényelmét és egészségét szolgálja – mostantóbb még fenntarthatóbb módon.

https://www.youtube.com/watch?v=iWi49gPHxIQ&t=1s1 Hosszútávú tanulmány bizonyítja, hogy a MAM Supreme cuminál használt MAM Perfect és Supreme szívóka minimalizálja a fogdeformációk kockázatát a hagyományos cumikhoz képest. (Klinikai tanulmány: Németország, 2016, n=86).

2 Piackutatás 2010–2022, 1 541 babával tesztelve

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Bárki, aki elindít egy érzést benned, valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel... kétszer nem történik meg ugyanaz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!