babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Nandu: Vele könnyű Szülőnek lenni! :) (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Több, mint 20 éve szolgálja örömmel és nagy odafigyeléssel a Nandu csapata a magyar családokat. Minden csöpp hordozott baba, siker a számukra. Ebben a különleges és sok szempontból küzdelmes évben is minden erőikkel a családok támogatásán dolgoznak. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalukon megjelenő friss akciókat és az ingyenes hordozós tanfolyamok időpontjait.

Számukra hivatás, hogy a családok megtalálhassák a hordozás adta csodálatos lehetőséget és a nyugodt, kiegyensúlyozott babás hétköznapokat. Fontosnak tartják, hogy a szülőknek elmondhassák, hogy a kisbaba számára a testközelség maga a szeretet kifejezése. A simogatás, ölelgetés, hordozás, puszilgatás, ringatás és minden finom érintés számára a szeretet megnyilvánulása. Milyen a babahordozás? Video! 

 

Sokan már a baba születése előtt tudják, hogy hordozni szeretnének, csak azt nem tudják milyen eszközzel.

Mindenképpen olyan eszközt érdemes választani, ami mind a babának, mind a hordozó szülő igényeinek egyaránt megfelel.

A baba szempontjából fontos, hogy olyan eszköz legyen ez, amiben a baba a magzati, összegömbölyödött testhelyzetéhez hasonlóan, biztonságosan lehet és kellően szorosan rá lehet igazítani a hordozót.

A szülők szempontjából az a fontos, hogy a kiválasztott eszköz kényelmes legyen, az életvitelüknek és szokásaiknak meg tudjon felelni és kellően tetsszen, hogy szívesen viseljék és jó érzés legyen a hordozás.

 

A Nandu babahordozók között található szövött hordozókendő, szövött karikás kendő, rugalmas kendő, bébi mei tai és mei tai típusú babahordozók, állítható kendős csatos és totyogó méretű csatos, kiváló minőségű hordozók. Az új ManGo márka csípőhordozója megjelenése óta közönség kedvenc.  A változatosan színes és mintás hordozóeszközök között mindenki talál életstílusának, szokásainak, igényeinek, a gyermek korának és méretének megfelelő hordozó eszközt, amiben örömmel lehetnek együtt.

 

Hordozóeszköz választással kapcsolatos információkkal és hordozási alapismeretekkel segítenek online tanfolyamaikon a családoknak. Minden a kisbaba hordozásával, gondozásával kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolnak a tanfolyamokon kívül is.

A vásárok és kiállítások helyett idén online kuponakciókkal kedveskednek a szülőknek a Nandu és ManGo hordozóikhoz és a Monapel mosható pelenkáik megvásárlásához. Érdemes követni az oldalon megjelenő eseményeket, híreket, tanfolyamokat és a nagy-nagy kedvezményeket (idén 20-30%-os akciók).

 

Programjaik:

https://akcio.babahordozas.hu

 

Megvásárolhatod kiszemelt hordozódat a https://manokboltja.hu gyártói webáruházukból, akár akciósan a babamamatudakozo Kismama Kuponfüzetben található kuponoddal.

 

https://nandu-wrap.com

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Az ember mindig azt hiszi, hogy nagyszerű, csodálatos és gyönyörű dolgok rejtőznek az előtte álló években. Egészen biztos benne, hogy elérheti a hegy csúcsát, és egészen biztos benne, hogy mindig valóra válnak az álmai.

- Lucy Maud Montgomery -

A legjobb baba ajándék!