babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Válasszunk LOVI nyugtató cumit kisbabánk egészséges fejlődéséért (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A szívás alapvető fontosságú a gyermek fejlődése szempontjából, születése első pillanatától kezdve. Lehetővé teszi az éhség csillapítását, segít csillapítani az érzelmeket és növeli a biztonságérzetet. Az erős szívási szükségletet a nyugtató cumi részben kielégíti, viszont alaposan fontold meg, milyen nyugtató cumit választasz. 

Fontos, hogy alakja és szerkezete lehetővé tegye a légzést és a nyál lenyelését anélkül, hogy megsértené a gyermek természetes szopóreflexét. A LOVI dinamikus nyugtató cumik neurologopédusok és orvosok közreműködésével lettek kifejlesztve a szopóreflex megőrzésének érdekében. A cumi rész szét és összehúzódik a baba szívásával összhangban, ezáltal pedig imitálja a női mellbimbót a szoptatás közben.

 

Nem sérti meg a beszéd és harapás megfelelő fejlődését. A nyugtató cumik közkedveltek különleges és gyönyörű mintáiknak köszönhetően, amelyek 5 méretben elérhetőek, az egyes kollekciók pedig világító karikával lettek kialakítva.

 

Neked melyik a kedvenced?

 

Ismerd meg a nyugató cumikat a LOVIBABY és a HANASHOP oldalán.

Ajánló

Mi legyen benne?
Legyünk felkészültek!
Hogyan segítsünk átvészelni?

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Ha a megfelelő pár van melletted, akkor, igenis minden a lehető legjobban fog alakulni, ugyanis egymást támogatjátok majd. Építitek, segítitek, toljátok előre egymást. Ha az egyiknek nem megy valami, a másik feltölti energiával, és már haladnak is tovább. Ez amolyan csapatmunka.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!